DESIGN & SYNING EFTER MÅL
SALG AF STOF & SYTILBEHØR

Historien om Bjerg Design

Mit navn er Ann Bjerg, indehaver og grundlægger af Bjerg Design.

Jeg kommer ud af en håndarbejdsfamilie, især min mormor var kreativ og kunne alt slags håndarbejde og kunne ikke sidde stille med sine hænder. Som barn elskede jeg at falde i søvn til sysmaskinens snurren. 

Har syet tøj siden jeg var ca. 10 år. I gymnasiet syede jeg alt mit tøj selv incl. gallakjoler til både mig selv og veninder. Efter gymnasiet tog jeg på Herning højskole der har en designlinie, derefter gik turen til Århus på kunstskole og jeg tog grundforløbet til beklædningshåndværkeruddannelsen. Det gav kvalifikationer nok til at komme ind på designerlinien på Teko Centeret i Herning, i 2003 blev jeg færdig som designteknolog.

Få måneder efter endt uddannelse gjorde jeg drøm til virkelighed og startede Bjerg Design. I marts 2004 åbnede jeg min første butik på havnen i Ebeltoft, hvor der både var systue og salg af børne- og dametøj. Året efter flyttede butikken op i Ebeltofts gamle bydel på Villadsgyde, her blev systuen kombineret med stofbutikken. Det blev til 8 år inden butikken i 2014 endnu engang flytter, denne gang til Boeslum lidt udenfor Ebeltoft.

Æblepiger til Handelsstandforeningen
Uniformer til Vægterne i Ebeltoft
Påskeharer til Handelsstandforeningen

Der har været mange sjove opgaver igennem årene, men nogle af de mest specielle har bl.a været uniformer til vægterne i Ebeltoft, æble- og påskeharekostumer til Ebeltoft handelsstandsforening og en kåbe til giftefogeden på Ebeltoft gamle rådhus.

Ved siden af butikken og systuen har jeg undervist på aftenskole hos FOF.

I 2013 var jeg så heldig at få lov til at designe en kollektion for skindtøjsfirmaet Interteam.

Det har været en meget spændende opgave hvor jeg har fået lov til at bruge min kreativitet på en anden måde.

Jeg er heldig at have min hobby som mit arbejde 

Bjerg Design v. Ann Bjerg | Brokhøjvej 4 | 8400 Ebeltoft | Tlf. 20168558 l CVR.nr. 27301967

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk